3 eksempler på stilede tilbygninger i sort træ

Tilbygning

August 13, 2021

Tilbygninger i træ er tidløse, stilede og klassiske måder at tilføje lidt ekstra kvadratmeter til sin bolig på. I denne artikel præsenterer vi tre tidligere projekter af tilbygninger i sort træ hvor det sorte træs stilethed virkelig skinner igennem.

I alle disse projekter købte kunden vores 3 x Designforslagspakke, og du kan finde de andre forslag på den individuelle side til hver case.

 

Tilbygning af udestue

I denne case bad et ældre par med udeboende børn og børnebørn om tegninger og visualiseringer til en udestue som kunne give lidt mere plads i hverdagen.

Parret oplevede ofte at der ikke var plads nok til at hele familien kunne samles og ønskede at løse dette problem ved at få lavet en udestue

Tilbygningen er lavet i forlængelse af det oprindelige hus og gør dermed boligen længere. Det sorte træ skaber desuden en kontrast til de gule mursten hvilket giver huset et moderne helhedsbillede.

Der er også tænkt en udestue ind i skitsen som med sine glasvægge åbner boligens facade op udadtil og sikrer en masse naturligt lysindfald.

 

Tilbygning med vindfang

I denne anden case ønskede en større børnefamilie på fem at få lavet en nye entré til deres bolig da den eksisterende indgang var for lille til at rumme alle familiens behov.

Entréen skulle både give huset et mere moderne løft og samtidig sikre mere plads til sko, jakker ogalt andet som familien tidligere måtte kæmpe med at få plads til i den lille indgang.

Den kompakte tilbygning giver boligen et kasseformet snit - et vink til funkisstilen. Tilbygningens sorte træ står derudover i stærk kontrast til de røde mursten hvilket deler huset op i to. De opdelte udtryk giver huset et moderne præg og skaber en interessant blanding af gammelt og nyt.

 

Det store vinduesparti skaber også en indgang med en masse naturligt lysindfald og får boligen til at se indbydende ud for gæster udenfor.

 

Sammensat skur og terrasse med overdæk

I denne case skulle et par fra hovedstadsområdet have revet deres gamle haveskur ned. De bad os om hjælp med at udforme et nyt skur til dem som samtidig kunne bygges ind som del af en overdækket terrasse.

Skitsen viser en tilbygning hvor taget er blevet bygget ind i det oprindelige hus’ eget tag hvilket skaber et fint overdæk til terrassen nedenunder.

Overdækket skaber et fast læ for både regn og stærk sol og fungerer også som en dejlig hyggekrog til de lune sommeraftener.