Se de arkitektoniske muligheder i en renovering

renovering

Sådan skaber vi fantastiske forvandlinger

Renovering er nytænkning

Ombygning og renovering, er muligheden for at gentænke den måde i vil bo på. Det gælder om at få så mange ideer, som muligt, så I kan træffe de rette valg for jer. Vores team af unge talenfulde arkitekter vil kunne give jeres nye ideer og perspektiver, som I kan vælge.

Styr på forløbet

Vi har skabt muligheden for at få komplet fleksibel arkitektrådgivning, da vi ved ingen renoveringer er ens. Det vil sige I kan vælge helt ned til designforslag armaturer på en væg og op til helt ny planløsning for jeres hjem. I har frihed til at vælge og styre jeres forløb.

I bestemmer hele vejen igennem

Ved ombygning af eksisterende huse, kan det være svært at se sig ud over hvad der allerede er. Vi har lavet en designproces, som giver jer forskellige designforslag på papiret. Det hjælper jer til at blive inspireret og træffe de rigtige valg for jer.

Helt enkel proces

1. Inspirationsmøde med arkitekten

Vi lstarter med et inspirationsmøde med arkitekten. Her snakker vi jeres udfordringer, ideer og drømme. Arkitekten kommer med sine ideer og vi får vendt mulighederne

2. Få designforslag på jeres udfordringer

Enten kommer vi med bud på samlet planløsning eller på 3D visualisering indenfor i huset. Vi kommer med 2-3 designforslag med forskellige ideer.

3. Få endelig design

Ud fra forslagene kan vi i fællesskab sammensætte de bedste ideer, som vi samler til et endeligt design for jer. Jeres endelig design bliver jeres base for hele projektet.

3 FORSKELLIGE MÅDER AT STARTE PÅ

Kom i gang med designet af jeres projekt

Forundersøgelse

Få styr på alle lovkrav, budget og muligheder, så du er klar til at tegne dit nye hus eller tilbygning.

 • Lokalplan

 • Servitutter

 • Bebyggelsesprocent

  Højdegrænseplan

  Prisoverslag

Indledende skitsering

Indledende møde hvor vi afdækker jeres ønsker og behov, og skitserer forskellige arkitektoniske retninger og løsninger.

 • Arkitektmøde

 • Behovsanalyse

 • Håndskitser af forslag

3 x designforslag

Bliv inspireret af 3 forskellige visualiserede designs, hvor I kan vælge den der bedst matcher jeres drømmehjem.

 • Arkitektmøde

 • 3 x plantegninger

 • 3 x visualiseringer

  Kommentarrunde

  Endelige designtegninger

Bliv del af vores tilfredse ombyggere

Vi samler på glade og tilfredse kunder. Vi elsker at hjælpe så arkitekturen virkelig formår at indløse sit potentiale og skabe muligheder.

Deres tegninger er meget smukke, gennemarbejdet og professionelt lavet, og lader dig drømme hen i det rum og sted som du ønsker at skabe, og få fornemmelsen af at stå der selv.

Therese, Rind
Renovering

Et friskt og pragmatisk setup hvor vi hurtigt og billigt kunne få løst vores udfordring og få visualiseret vores projekt.

Malene, Roskilde
Renovering

Deres gode skitser gav os en virkelig god fornemmelse af rummet med kvisten. Er du i tvivl om din fremtidige renovering, så kan det helt sikker anbefales at få hjælp fra Arked.

Katrine, Odense
Renovering

Vi skulle igang med total ombygning og i standsættelse af en lejlighed. Vi fik gennemgået vores projekt og så adskillige ændringsforslag.

Alice, København
Renovering

Vores tidligere arkitekt gav os kun ét løsningsforslag. Hos Arked fik vi tre designforslag, hvilket gjorde det lidt nemmere at vælge noget.

Henrik, Søborg

Svarede hurtigt. Behagelige i kontakten. Forstod vores tanker og fik lavet nogle rigtigt gode og brugbare foreslag til vores projekt.

Tommy, Odense
Nyt hus

Jeg er fan af vores projektleder og arkitekt, Sebastian, fordi han har mange ideer men mest af alt virkede han super ærlig!

Pernille, Skælskør
Nyt hus

Vores arkitekt, David, var rigtig dygtig og har svaret os på alle vores spørgsmål, uden at skulle tænke over det. Det var virkelig skønt da vi havde spørgsmål i nord vest, syd og øst.

Line, Ølsted
Tilbygning

Jeg fik inspiration til løsninger jeg ikke selv havde tænkt på. Jeg fik set et billede af mit hus hvor det er blevet mega fedt!

Christiane
Tilbygning

Deres tegninger er meget smukke, gennemarbejdet og professionelt lavet, og lader dig drømme hen i det rum og sted som du ønsker at skabe, og få fornemmelsen af at stå der selv.

Therese, Rind
Renovering

Et friskt og pragmatisk setup hvor vi hurtigt og billigt kunne få løst vores udfordring og få visualiseret vores projekt.

Malene, Roskilde
Renovering