3 tilbygninger som er perfekte til de kølige sommeraftener

Tilbygning

July 22, 2021

Så blomstrer sommerfuglebuskene, og brombærrene er klar til at blive høstet og farve fingerspidserne lilla. Sensommeren nærmer sig med hastige skridt, og overalt i landet begynder naturen så småt at pakke sammen og gøre klar til efterårsmånederne og den kolde vintertid.

Sommermånederne er fantastiske da man får mulighed for spendere nærmest alle sine dagtimer udendørs i de dage man har fri. Det giver derfor god mening at de fleste vil forsøge at forlænge sommertiden så meget som muligt, og dette kan blandt andet gøres ved hjælp af tilbygninger.

I denne artikel giver vi tre bud på tilbygninger som er perfekte til de lidt køligere sommeraftener hvor en simpel t-shirt ikke lige helt er nok til at holde varmen.

 

Terrasse med overdæk

Den gamle og elskede kending: terrassen. En terrasse er en fantastisk måde at udvide kvadratmeterne på sin bolig på og er sjældent en dårlig investering til boligens samlede værdi. Tværtimod!

Hvis man gerne vil optimere sin terrasse endnu mere, kan et overdæk være en god måde at åbne op for endnu flere opholdsmuligheder på terrassen på. Så kan man nemlig også sidde på den i stærk og direkte sol uden at skulle frygte en slem skoldning eller nyde duften af fugtigt græs på en regnfuld eftermiddag.

En overdækket terrasse er ligeledes en god måde at invitere naturen ind i boligen på og en tilbygningstype som vi har masser af erfaring med at lave de bedst mulige udgaver af.

 

Orangeri

Orangerierne er for alvor steget i popularitet over de seneste årrækker, og meget af det skyldes uden tvivl deres alsidige og praktiske egenskaber. Da de ofte vil bestå af lidt mere glas end den klassiske 70’er udestue, sikrer de endnu større mængder af naturligt lysindfald, og deres fransk-aristokratiske baggrund gør dem ligeledes til elegante tilføjelser til ens bolig.

Med et orangeri vil man kunne nyde sensommeraftenerne fuld ud og slippe for at skulle døje med insekter eller kølige vinde.

Man vil være inden for trygge rammer, men samtidig kunne nyde godt af aftensolen og synet af den skønne omkringliggende natur.

 

 

Pavillon

Pavilloner er klassiske og vil altid kunne tilføje et elegant touch til ens grund. De kommer i mange farver og former, men har alle det tilfælles at de ikke er knyttet til hovedbygningen. De er tydeligt adskilte bebyggelser og vil som regel have en 360 graders udsigt over deres tilhørende have.

De er fantastiske at have til de lidt koldere aftener hvor man er nødt til at tage tæpperne og sutskoene med sig ud. En pavillon i fællesskab med en varmelampe er som den direkte opskrift på hygge og gode stunder.

Man kan også tilføje lidt romantik ved at skifte varmen ud med levende lys og lade sig tryllebinde af den nærmest eventyrlige stemning som vil blive skabt. Der er mange fantastiske måder at udnytte denne tilbygningstype på, og de skinner især igennem i sommermånederne.