Hvad menes der med "Endeligt Materiale"?

Ordbog

May 29, 2021

Når du bestiller en løsningspakke her hos os på Arked, vil du hurtigt støde på ordet ”endeligt materiale” i pakkebeskrivelsen, under behovsanalysen eller i den sidste kommentarrunde i forløbet. Men hvad er det endelige materiale helt præcist? Det forklarer vi i denne artikel.

 

Det endelige materiale er det fjerde og sidste løsningsforslag

 Hvis du køber vores 3 x designforslags-pakke, vil vi udarbejde tre forskellige løsningsforslag på dit projekt til dig. Disse løsningsforslag vil være tre visualiseringer med hver deres tilhørende plantegninger og være blevet udarbejdet ud fra de ønsker og behov som du har præsenteret for os under behovsanalysen.

Efter du har modtaget de tre forslag vil der blive planlagt en allersidste kommentarrunde hvor du kan komme med eventuelle afsluttende bemærkninger eller pointer som du har til de tre løsningsforslag. Vi vil derefter, med udgangspunkt i disse afsluttende kommentarer, udarbejde et sidste forslag til dig som så vil være tilpasset yderligere. Dette sidste forslag er det endelige materiale.

 

Det endelige materiale vil ofte være en form for kombination af de tidligere løsninger

Måske kan du rigtig godt kan lide farven på terrasseoverdækket i forslag 1, men foretrækker egentlig byggestilen i forslag 3. Eller måske er du ved at lave et orangeri og synes at forslag 2 er helt perfekt. Du er dog nysgerrig efter mulighederne for måske at gøre tilbygning en smule mindre og mere økonomisk. Alle disse ønsker og overvejelser gennemgås i den sidste kommentarrundeog de vil bagefter bruges til at udarbejde det endelige materiale så du går herfra med en skitse i hænderne som du føler rammer dine behov godt.

Hvis du gerne vil se hvordan hele forløbet med designforslagene udspiller sig, har vi en masse artikler om tidligere projekter vi har været inde over hvor du vil kunne se de forskellige designforslag og hvert projekts endelige materiale. Du kan for eksempel se det i dette projekt om en ombygning af en bolig ude på landet.