Arkitektonisk udvikling af boligbyggerier og erhverv

Få designet attraktive boliger, folk vil drømme om at bo i eller styrk din forretning med kontor eller butik, som afspejler jeres ambitioner og identitet.

Kom sikkert i mål

Sådan skaber vi et unik projekt til jer.

Byggeri til de rette brugere

Vi udvikler arkitektur ud fra en kritisk analyse af de kommende brugere. Det handler om at kommunikere og skabe attraktiv arkitektur for de mennesker, som kommer til at bruge huset. Det om det er bestemte kunder til din butik, eller bestemte aldersgrupper til dit boligbyggeri. Skræddersyet arkitektur passer bedst.

Salgsmateriale, som en del vores arbejde

Vi har udviklet en ny form for arkitektrådgivning, hvor I kan skræddersy jeres ydelse komplet, ingen faste faser eller pakker og vi binder ikke tegninger eller designs hos os. I kan frit vælge det i skal bruge og ikke mere eller mindre.

Vi arbejder igennem 3D visualisering og kan levere til højt niveau, som kan bruge til byggeansøgning, investor, kunder mv. I får automatisk jeres salgsmateriale hos os.

Helt enkel proces

1. Vi designer jeres projekt

Vi skræddersyer et designforløb for jer, designer byggeriet, og materialet kan I bruge som salgsmateriale.

2. Ansøg om byggetilladelsesfasen

Når I er klar kan i få lavet nødvendige tekniske tegninger til byggeansøgningen. Vi varetager også alt dialog med ingeniør og andre rådgivere, så I ikke skal tænke på mere.

3. Få opført jeres projekt

Vi udarbejder konstruktionsprincipper og design guides til byggefirmaer, så de nemt kan tage over projektet. Vores metode giver dem fleksibilitet til udvikle på bygbarhed uden det går ud over designet. Det skaber billigere og bedre arkitektur for jer.

3 FORSKELLIGE MÅDER AT STARTE PÅ

Kom i gang med designet af jeres projekt

Forundersøgelse

Få styr på alle lovkrav, budget og muligheder, så du er klar til at tegne dit nye hus eller tilbygning.

 • Lokalplan

 • Servitutter

 • Bebyggelsesprocent

  Højdegrænseplan

  Prisoverslag

Indledende skitsering

Indledende møde hvor vi afdækker jeres ønsker og behov, og skitserer forskellige arkitektoniske retninger og løsninger.

 • Arkitektmøde

 • Behovsanalyse

 • Håndskitser af forslag

3 x designforslag

Bliv inspireret af 3 forskellige visualiserede designs, hvor I kan vælge den der bedst matcher jeres drømmehjem.

 • Arkitektmøde

 • 3 x plantegninger

 • 3 x visualiseringer

  Kommentarrunde

  Endelige designtegninger

Bliv del af vores tilfredse nybyggere

Vi samler på glade og tilfredse kunder. Vi elsker at hjælpe så arkitekturen virkelig formår at indløse sit potentiale og skabe muligheder.

Svarede hurtigt. Behagelige i kontakten. Forstod vores tanker og fik lavet nogle rigtigt gode og brugbare foreslag til vores projekt.

Tommy, Slagelse
Butik

Vi blev udfordret i vores lidt klassiske tankegang. Kan varmt anbefale teamet!

Henriette, Frederikssund
Rækkehuse

En hel igennem professionel oplevelse, der gjorde at vi let kunne tage projektet videre.

Henrik, Randers
Offentligt byggeri

Vores tidligere arkitekt gav os kun ét løsningsforslag. Hos Arked fik vi tre designforslag, hvilket gjorde det lidt nemmere at vælge noget.

Henrik, Søborg

Svarede hurtigt. Behagelige i kontakten. Forstod vores tanker og fik lavet nogle rigtigt gode og brugbare foreslag til vores projekt.

Tommy, Odense
Nyt hus

Jeg er fan af vores projektleder og arkitekt, Sebastian, fordi han har mange ideer men mest af alt virkede han super ærlig!

Pernille, Skælskør
Nyt hus

Vores arkitekt, David, var rigtig dygtig og har svaret os på alle vores spørgsmål, uden at skulle tænke over det. Det var virkelig skønt da vi havde spørgsmål i nord vest, syd og øst.

Line, Ølsted
Tilbygning

Jeg fik inspiration til løsninger jeg ikke selv havde tænkt på. Jeg fik set et billede af mit hus hvor det er blevet mega fedt!

Christiane
Tilbygning

Deres tegninger er meget smukke, gennemarbejdet og professionelt lavet, og lader dig drømme hen i det rum og sted som du ønsker at skabe, og få fornemmelsen af at stå der selv.

Therese, Rind
Renovering

Et friskt og pragmatisk setup hvor vi hurtigt og billigt kunne få løst vores udfordring og få visualiseret vores projekt.

Malene, Roskilde
Renovering