Tilbygning

Anneks, værksted & garage

Læs om dette tilbygningsprojekt hvor kunden ønskede et anneks værksted og garage.

Kunden bestilte en designpakke, som indeholdte visualiseringer samt plantegninger af de forskellige løsninger. Forslagene blev baseret ud fra kundens samt Lightly's ideer.

Kunden ønskede en tilbyg i samme stil som eksisterende hus, med saddeltag og sort træbeklædning hvide sternbræt og mahognivinduer. Værkstedet skulle være imellem 15-17 m2 med et isoleret skur, frostfrit og med vinduer og eventuelle ovenlysvinduer.

Der skulle også være plads til bordplads, arbejdsbænk, plads til værktøj samt et deport.

Derudover ønskede kunden en carport på 15m2 (3x5 m).

Tilbygningen skulle enten være i en l-form med værkstedet for enden af carporten, så der kunne dannes en lille plads ind mod den oprindelige garage, men ellers to bygninger ved siden af hinanden.

Designforslag 1 - Mulighed for overdækket køkken

Forslag 1 indeholder en visualisering af et anneks med udhæng og samme taghældning som det eksisterende sommerhus og hvor underkant udhæng er i samme højde. Ved denne løsning er der mulighed for overdækket udekøkken.

Designforslag 2 - Matcher eksisterende

Forslag 2 indeholder en visualisering af et anneks med et stramt udtryk og med en taghældning på 40 grader, der følger underkant og overkant af taget på det eksisterende sommerhus, men samtidig skiller sig ud.

Designforslag 3 - Mulighed for hems

Forslag 3 indeholder en visualisering af et anneks med udhæng og samme taghældning som det eksisterende sommerhus og hvor tagryggen er i samme højde som sommer-husets tagryg. Ved denne løsning er der mulighed for overdækket udekøkken og mulighed for en lille hems i annekset.

Udvalgt visualisering


Andre projekter